RSCA Futures – Jong Genk verhuist naar Geel, Anderlecht-fans niet toegelaten

RSCA Futures – Jong Genk verhuist naar Geel, Anderlecht-fans niet toegelaten

30 augustus - 16:11
17

Vrijdag staat RSCA Futures – Jong Genk op het programma. Die match zal niet zoals voorzien doorgaan in het Lotto Park, maar in het Geelse Leunenstadion.

De grasmat van het Lotto Park heeft het al enkele weken erg zwaar. Anderlecht wil de grasmat nu wat extra rust gunnen en daarom wordt de match van de Challenger Pro League op een ander terrein gespeeld. Het Koning Boudewijnstadion is momenteel niet beschikbaar voor RSCA Futures. Het Leunenstadion biedt daarom nu een uitweg. 

Voor Jong Genk is het Leunenstadion van ASV Geel geen onbekend terrein. Dit seizoen spelen de jonkies van KRC Genk er immers al hun thuismatchen.

Geen fans van Anderlecht in Geel
Voor de fans van de jonkies van Anderlecht is er slecht nieuws. De lokale overheid staat niet toe dat er tickets worden verkocht voor het 'uitvak' van de Anderlecht-fans. Paars-wit laat weten dat eerder gekochte tickets worden terugbetaald.

'Supporters van KRC Genk die een abonnement hebben voor de eerste ploeg, kunnen de thuiswedstrijden van Jong Genk in Geel gratis bijwonen. Het is echter noodzakelijk om vooraf je plaats in het stadion te reserveren. Als je geen abonnement hebt, bedraagt de prijs voor een enkel ticket 15 euro. Jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 euro', laat Genk dan weer weten. 

De match begint vrijdag om 20u00 in Geel. RSCA Futures begon aan het seizoen met een 3 op 9. Jong Genk heeft 3 punten meer dan paars-wit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s