UPDATE: De Condé (KRC Genk): “Trésor is inmiddels naar Burnley vertrokken”

UPDATE: De Condé (KRC Genk): “Trésor is inmiddels naar Burnley vertrokken”

30 augustus - 13:25 Laatste update: 1 september - 08:14
20

Een transfer van Mike Trésor naar Burnley lijkt in de maak. Dimitri De Condé bevestigde tegenover Het Laatste Nieuws de lopende onderhandelingen met de club van Vincent Kompany.

Trésor wordt al een tijdje in verband gebracht met een overgang naar Burnley. De buitenspeler is ook niet geselecteerd voor de Europese clash met Adana Demirspor. “Wat Mike betreft zijn de onderhandelingen met Burnley op dit moment lopende”, zegt Head Of Football van KRC Genk Dimitri De Condé.

De transfer is nóg niet officieel. “Het komt dichter en dichterbij, maar ik zeg altijd: iets is pas helemaal rond als het getekend is. Mikes dossier is het enige dat op dit moment heel actief is. De rest is nog moeilijk te voorspellen, ook op inkomend vlak. Het zijn stresserende dagen, maar ik heb wel geloof in een goede afloop.”

UPDATE: De Condé ging na de Conference League Play-Offs match tussen Adana Demirspor en KRC Genk dieper in op de situatie rondom Trésor. "Veel jongens moeten minuten krijgen. Trésor is ondertussen vertrokken naar Burnley, maar voor de rest zal er normaal niets meer gebeuren", citeert Het Laatste Nieuws De Condé. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s