Extra Time op nieuwe bijzondere locatie(s) en met Filip Joos als presentator

Extra Time op nieuwe bijzondere locatie(s) en met Filip Joos als presentator

29 augustus - 15:45 Laatste update: 16:14
84

Extra Time krijgt een nieuw jasje voor dit seizoen. Filip Joos is de vervanger van de naar VTM vertrokken Aster Nzeyimana en ook de locatie zal veranderen.

Letterlijk elke week zal de locatie veranderen. Het weekprogramma zal gepresenteerd worden vanuit de mooiste voetbalkantines van Vlaanderen. Eerst is tweedeprovincialer KV Bonheiden aan de beurt. De eerste gasten zullen Karel Geraerts, Youri Mulder en Arnar Vidarsson zijn.

Peter De Windt, hoofredacteur van Sporza, reageert. “Filip Joos is samen met Peter Vandenbempt ons voetbaldier par excellence. Samen zijn ze de stem van VRT en Sporza als het over voetbal gaat. Filip is een échte liefhebber en we willen die liefhebber ook écht aan Vlaanderen tonen."

Joos zal ook actief deelnemen aan het debat. "Samen met zijn gasten zal hij in de ongedwongen sfeer van Vlaamse voetbalkantines het weekend bespreken. We willen precies inzetten op die sfeer: Filip zal deelnemen aan de gesprekken maar ze ook gidsen. Een podcastgevoel zeg maar, dat we ook in onze voetbalpodcast 90 minutes met veel succes aan de Vlaamse voetballiefhebber aanbieden.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s