'Werkweigering in Engeland: Nunes stopt met trainen en wil transfer'

'Werkweigering in Engeland: Nunes stopt met trainen en wil transfer'

28 augustus - 21:00 Laatste update: 21:01
2

Matheus Nunes weigert nog te trainen voor Wolverhampton Wanderers. Volgens Engelse media, waaronder BBC, is de Portugees niet tevreden met de houding van zijn club, ten opzichte van een mogelijke transfer. Manchester City wil Nunes halen en diende onlangs een tweede bod in.

Manchester City zou eerder een bod hebben gedaan van 55 miljoen euro. Dat bedrag werd door de Wolves van tafel geveegd. Nunes zou daar niet tevreden over zijn en hij weigert nog een stap op het trainingsveld te zetten. In diezelfde tijd zou City al een tweede bod van zestig miljoen euro hebben gedaan op de middenvelder. De clubleiding van de Wolves neemt dat bod nu in overweging, maar het lijkt erop dat een akkoord nu dichtbij is.

Mede door de werkweigering van Nunes, lijkt er voor Wolverhampton geen andere keus dan hem te verkopen. In 2022 werd de Portugees voor 45 miljoen euro overgenomen van Sporting, een clubrecord voor de Engelse ploeg. In Manchester moet hij de opvolger worden van de langdurig geblesseerde Kevin De Bruyne. Trainer Pep Guardiola noemde Nunes vorig jaar al 'een van de beste spelers ter wereld.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s