UPDATE: ‘Medische tests afgerond door Avila (Antwerp), aankondiging verwacht’

UPDATE: ‘Medische tests afgerond door Avila (Antwerp), aankondiging verwacht’

20 augustus - 21:46 Laatste update: 22 augustus - 13:37
53

Royal Antwerp FC en Ajax zijn erg dicht bij een overeenkomst over de transfer van linkervleugelverdediger Gastón Ávila. De gesprekken vorderen goed en Ajax wil de Argentijn voor 12,5 miljoen euro overnemen van The Great Old, weet Het Nieuwsblad.

Wanneer het papierwerk tussen Antwerp en Ajax volledig in orde is worden de medische testen voor Ávila direct ingepland. Voor de verdediger ligt er in Amsterdam een contract klaar tot de 2028. De Argentijn had nog een contract tot 2027 bij Antwerp.

Ávila speelde tot dusver 29 wedstrijden namens Antwerp. In deze wedstrijden kwam Ávila niet tot scoren, maar hij leverde wel tweemaal een assist af. Ávila werd met Antwerp kampioen in de Jupiler Pro League en hij won de Croky Cup. Aan de start van dit seizoen wist Antwerp ook de Supercup te winnen.

Update 22/08:

De transfer lijkt zo goed als afgerond te zijn. Sacha Tavolieri meldt op dinsdag dat Avila zijn medische tests met succes heeft afgerond. De journalist verwacht dat beide clubs op dinsdag de officiële bevestiging van de transfer zullen geven. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s