Vanhaezebrouck na Gent- STVV: “Ik ga geen namen noemen, 2 brachten te weinig”

Vanhaezebrouck na Gent- STVV: “Ik ga geen namen noemen, 2 brachten te weinig”

20 augustus - 20:03
19

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, reageert op het 2-2 gelijkspel tegen STVV. Volgens de hoofdtrainer lieten De Buffalo’s vandaag twee gezichten zien tegen De Kanaries. Gent wist na de 2-1 Europese nederlaag tegen Pogon Szczecin opnieuw niet te winnen, nadat het eerder een winstreeks had van zes matchen.

Vanhaezebrouck vertelt dat hij zowel een positief als een negatief gevoel heeft over de match tussen Gent en STVV. "Ik heb vandaag 2 verschillende gezichten gezien bij mijn ploeg. Ik heb dan ook een heel negatief gevoel bij de start, maar ook een positief gevoel bij de reactie. We moeten vooral het positieve onthouden, ook al was dit eigenlijk een herhaling van wat ik donderdag in Polen al zag en totaal niet wat ik vandaag verwacht had”, citeert Sporza Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck denkt terug aan de voorbereiding van zijn spelers en zag daar toch dat wat spelers niet hun volledige focus hadden. “Maar ook de opwarming zegt veel. Ik ga geen namen noemen, maar er waren er toen al 2 die niet brachten wat ze moesten brengen", besluit de hoofdtrainer van Gent.

De Buffalo’s mogen aankomende donderdag weer aan de bak, dan start het tweeluik tegen APOEL Nicosia. De eerste match thuis in de Ghelamco Arena.  De ploegen strijden in de Play-Offs voor plaatsing in de groepsfase van de Conference League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s