Rits na eerste match bij RSCA: “Heel fijn dat ze me meteen in de armen sluiten”

Rits na eerste match bij RSCA: “Heel fijn dat ze me meteen in de armen sluiten”

20 augustus - 18:30 Laatste update: 18:38
16

Mats Rits, de gloednieuwe middenvelder van RSC Anderlecht, reageert na zijn eerste match voor paars-wit. Het leverde direct drie punten op, Anderlecht wist thuis met 2-1 te winnen van KVC Westerlo. De 30-jarige Rits vertelt over zijn eerste match bij Anderlecht na zijn overstap van Club Brugge

Rits geeft aan dat de wedstrijd volgens hem verdiend gewonnen werd, de middenvelder vertelt dat hij content is met zijn nieuwe avontuur bij Anderlecht. “Ik ben blij dat ik hier ben en hoop hier een mooi hoofdstuk te schrijven”, vertelt Rits. Hij kreeg een staande ovatie tijdens zijn wissel. “Het is heel fijn dat ze me meteen in de armen sluiten en vertrouwen geven”, citeert Het Nieuwsblad Rits.

Rits gaat ook dieper in op zijn rol op het middenveld bij zijn nieuwe club Anderlecht. ““Het maakt niet uit wie waar speelt, we mogen roteren. We moeten gewoon zien dat de posities ingevuld zijn. Ik ga na tien jaar zeker ook geen andere speler worden, mijn kwaliteiten blijven hetzelfde”, besluit de middenvelder van Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s