Clement twijfelt niet aan slaagkansen van De Ketelaere: Hij heeft het talent

Clement twijfelt niet aan slaagkansen van De Ketelaere: "Hij heeft het talent"

22 augustus - 17:32
4

Voor Charles De Ketelaere komt er een nieuwe kans in Italië aan nadat hij bij AC Milan niet wist te overtuigen. Bij de ploeg uit Milaan had de Rode Duivel het moeilijk, zag ook Philippe Clement.

Ondanks zijn drukke dagen bij AS Monaco zag Clement De Ketelaere ook aan het werk bij AC Milan. De aanvallende middenvelder had het echter bijzonder lastig bij de Italiaanse topclub. "Ik heb wel overwogen Charles De Ketelaere iets te sturen", zegt Clement in Het Nieuwsblad.

"Ik vind het ook niet leuk wat hem bij AC Milan overkomen is. Ik weet niet of de stap naar AC Milan voor Charles te groot was. Daarvoor kan ik de situatie niet goed genoeg inschatten. Maar hij is jong en heeft vertrouwen nodig. De mensen rondom hem moeten volledig achter hem staan. Hij moet leren nog onafhankelijker te zijn", geeft Clement aan.

De trainer gelooft echter wel dat De Ketelaere zal slagen in Italië en met Atalanta daar nu ook de juiste ploeg voor heeft gevonden. "Het komt goed met hem. Hij heeft het talent en het karakter", gaat Clement verder. "Atalanta nu is een goede club. Dat is een club die verstandig binnenhaalt en hun spelers goed ontwikkelt", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s