'Rangers FC zoekt versterkingen en richt pijlen op Dessers (ex-KRC Genk)'

'Rangers FC zoekt versterkingen en richt pijlen op Dessers (ex-KRC Genk)'

10-06-2023 15:45
4

Rangers FC wil Cyriel Dessers (ex-KRC Genk) wegplukken van Cremonese. De Schotse topclub maakt ook werk van de komst van Sam Lammers, zo meldt Sky Sports. Eerder werd ook Ike Ugbo (ex-KRC Genk) al genoemd.

Dessers werd eerder deze week al in verband gebracht met Rangers, dat de Nigeriaanse international wil overnemen van US Cremonese na de degradatie uit de Serie A. De ex-speler van KRC Genk moet mogelijk een duo gaan vormen met Lammers. Sky Sports weet dat The Gers in onderhandeling zijn met Atalanta Bergamo over een 'multi-million-pound deal'.

Lammers werd afgelopen zomer door Atalanta verhuurd aan Empoli, maar in januari week hij uit naar Sampdoria. In totaal kwam de oud-spits van PSV tot 33 competitieduels, waarin hij twee keer scoorde en twee assists gaf. Eerder was de 26-jarige Nederlander al op huurbasis actief voor Eintracht Frankfurt. Bij La Dea heeft hij geen toekomst meer, nadat hij in 2020 voor acht miljoen euro overkwam van PSV.

Rangers is door het vertrek van spits Alfredo Morelos op zoek naar vervangers. De topclub uit Glasgow eindigde dit seizoen als tweede achter aartsrivaal Celtic, waarmee het zich plaatste voor de voorrondes van de Champions League.