De Bruyne over zijn uitstekende relatie met Haaland: Gelukkig met mijn vrouw

De Bruyne over zijn uitstekende relatie met Haaland: "Gelukkig met mijn vrouw"

10-06-2023 11:56
6

Zaterdagavond is het zover … De champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale. Voor menig Belg zal het toch vooral een finale zijn tussen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku

Een Engelse journalist vroeg de Bruyne of hij op het eerste gezicht verliefd was geworden op Erling Haaland toen hij afgelopen zomer aankwam in Manchester. Het antwoord van De Bruyne was heel duidelijk: "Nee, nee... Ik ben gelukkig met mijn vrouw".

Daarna sprak hij serieuzer over zijn relatie met de Noorse spits: "Het is waar dat je soms een goed gevoel krijgt bij een speler. Ik begrijp meteen wat hij wil. Hij past al snel in het team en heeft al snel veel doelpunten gemaakt. Hij speelt een belangrijke rol in het team en ik hoop dat hij dat blijft doen," zei De Bruyne.

Voor Manchester City zou het een eerste Champions League zijn. Inter Milan heeft er al een aantal in de prijzenkast zitten. De laatste van Inter was in het seizoen 2009-2010. Het zou de vierde keer zijn dat Inter Milan de beker met de grote oren kan winnen.