Inter geeft Haaland speciale aandacht in finale: We hebben iets voorbereid

Inter geeft Haaland speciale aandacht in finale: "We hebben iets voorbereid"

10-06-2023 11:01

Simone Inzaghi heeft met Internazionale een plan bedacht om Erling Haaland af te stoppen. Volgens de Italiaanse trainer is de Noor de belangrijkste man van Champions League-opponent Manchester City.

"We kennen de kracht van City, maar ook van Haaland", vertelt een voorbereide Inzaghi op de persconferentie voor de finale. "We hebben iets voorbereid. Hij krijgt speciale aandacht, net als al hun spelers. Inter zal goed moeten zijn om City af te stoppen. We kunnen geschiedenis schrijven hier." Internazionale en Manchester City spelen zaterdagavond de finale van de Champions League. Vooral de combinatie met Kevin De Bruyne verloopt dodelijk efficiënt.

Na een lang seizoen merkt ook Inzaghi dat de vermoeidheid begint in te slaan bij zijn ploeg. "Morgen is voor ons ook de 57ste wedstrijd van het seizoen. De eerste 56 waren voor ons een heel lange weg. We hebben genoeg moeilijke momenten gekend, maar zijn flink gegroeid. Ik heb het geluk met een groep échte mannen te werken. Die zou ik voor niemand willen inruilen."