UPDATE: '99 procent van Antwerp-fans verlengde abonnement' zonder prijsverhoging

UPDATE: '99 procent van Antwerp-fans verlengde abonnement' zonder prijsverhoging

09-06-2023 17:27 Laatste update: 10-06-2023 11:13
16

De historische hoogconjunctuur legt Royal Antwerp FC geen windeieren. De beker- én titelkampioen opende onlangs haar abonnementenverkoop en die is intussen al helemaal afgerond. In recordtempo gingen alle mogelijke seizoenskaarten de deur uit.

Wie voor volgend seizoen nog geen abo te pakken heeft op de Bosuil, keert van een kale kermis thuis. Dat is vanaf nu immers onmogelijk. Eigenlijk was dat al eerder het geval, aangezien Antwerp besloten had om geen nieuwe abonnementen vrij te geven. Enkel bestaande abonnementshouders konden hun plekje verlengen. Dat heeft de overgrote meerderheid inmiddels ook gedaan.

Enkelingen hebben die kans aan zich voorbij laten gaan. Die vrijgekomen plaatsen worden niet omgezet in verkrijgbare abonnemenenten, maar in losse tickets. Die waren bij Antwerp bijzonder schaars de voorbije jaren. Het aantal zitjes op de Bosuil is dezer dagen een veelbesproken onderwerp. Door het geschil met de familie-Mintjens kan Paul Gheysens voorlopig nog steeds geen moderne tribune 2 bouwen. 

Update 10/6: Het Laatste Nieuws bevestigt dat de abonnementenverkoop een waar succes is geworden op de Bosuil. Liefst 99 procent van de huidige houders heeft zijn of haar plekje verlengd. Overigens hebben de Antwerp-fans daar niet meer geld voor moeten ophoesten dan het afgelopen seizoen. Ondanks de stijgende prijzen in onze samenleving zijn de abo's even duur (of goedkoop) gebleven. Het minimumbedrag ligt op 325 euro. Dat ligt wel hoger dan bij een heleboel andere clubs uit de Jupiler Pro League.