Genk deelt in mail voor fans prik uit: 'Hier géén stewards op het veld'

Genk deelt in mail voor fans prik uit: 'Hier géén stewards op het veld'

09-06-2023 15:48
83

De voorbereiding op het nieuwe seizoen kan binnenkort gaan beginnen en daar horen ook nieuwe abonnementen bij voor de fans. KRC Genk wil alvast de fans warm maken om hun abonnement te verlengen en doet dat met een wel heel opvallende mail.

In die mail richting de supporters van Genk deelt het ook een stevige prik uit richting de tegenstand, waaronder de uiteindelijke kampioen Royal Antwerp FC, dat onder leiding van Mark van Bommel enkele "spellekes" speelde naast het veld.

'In Genk houden we niet van spellekes. Hier houden we van hét spelleke', begon Genk in de mail.'In onze arena lopen geen stewards op het veld, maar talenten. Hier ontbolsteren ruwe diamanten. Klaar om de top te bestormen', verwijst Genk naar de kampioen.

'Ze zeggen dat we het niet vuil kunnen. Laat ze dat maar zeggen. Wij doen het op onze manier. We zijn geen smeerlapkes. En daar zijn we trots op. Wij spelen voetbal. Puur voetbal. Dat is Genk.. Een Genkie, die is pas een kenner. Die kent iets van voetbal. Van puur voetbal', aldus de Limburgers.