De Bruyne: Fraaie erelijst, maar klopt dat we Champions League nog niet wonnen

De Bruyne: "Fraaie erelijst, maar klopt dat we Champions League nog niet wonnen"

08-06-2023 23:46
2

Rode Duivel Kevin De Bruyne blikt terug op een geslaagd seizoen met Manchester City. De Bruyne vertelt dat het een erg goed seizoen is geweest, maar erkent dat de Champions League nog ontbreekt op het palmares van zowel De Bruyne als Manchester City.

De Bruyne blikt zeer tevreden terug op zijn huidige periode bij Manchester City. De Rode Duivel is nu al acht seizoenen actief namens City en hoe noemt het acht fantastische jaren. “Had ik bij mijn komst naar deze club gedacht dat ik hier zoveel wedstrijden en trofeeën zou winnen? Waarschijnlijk niet”, citeert Sporza De Bruyne.

De Bruyne weet zeer goed dat de Champions League nog ontbreekt in zijn en in City’s prijzenkast. "We hebben al een indrukwekkende erelijst, maar het klopt dat we de Champions League nog niet gewonnen hebben en dat we die beker natuurlijk willen pakken. Hopelijk lukt dat zaterdag", vertelt De Bruyne.

De Bruyne heeft meerdere finales weten te winnen en hij denkt te weten wat de doorslaggevende factor is. "We beseffen hoe belangrijk die finale is, maar uit ervaring weet ik dat je meer kans maakt als je als team relaxed naar zo'n match kan gaan. Ik denk dat we dat aan het doen zijn", aldus De Bruyne.

De Bruyne staat zaterdagavond met Manchester City in de Champions League finale tegenover Internazionale met Rode Duivel Romelu Lukaku. Een week later spelen beide spelers samen namens België tegen Oostenrijk voor de EK-kwalificatie.