Eupen ambitieus met Kohfeldt: “Kwaliteit verbeteren en Play-Offs 2 halen”

Eupen ambitieus met Kohfeldt: “Kwaliteit verbeteren en Play-Offs 2 halen”

08-06-2023 20:46

Het management van Eupen is in zijn nopjes met de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer Florian Kohfeldt. Algemeen directeur Christoph Henkel en Andreas Bleicher, lid van de raad van bestuur, geven aan dat ze hoge verwachtingen hebben van de Duitse hoofdtrainer.

Kohfeldt heeft al de nodige ervaring in de Bundesliga als hoofdtrainer van Werder Bremen en VFL Wolfsburg. "Met zijn vaardigheid, zijn openhartigheid, zijn passie en zijn emotie zal hij onze spelers en ons team een ​​belangrijke impuls geven op sportief en mentaal vlak om de uitdaging van een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League aan te gaan", citeert RTBF algemeen directeur Henkel.

Bleicher geeft ook zijn hoge verwachtingen aan voor het komende seizoen van Eupen onder leiding van Kohfeldt. “Met hem als hoofdtrainer willen we onze kwaliteit op het veld verbeteren en de Play-Offs 2 bereiken”, deelt Bleicher, lid van de raad van bestuur van Eupen.

Eupen was afgelopen seizoen zeer dichtbij degradatie uit de Jupiler Pro League. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kon het nog misgaan, maar de ploeg eindigde op de vijftiende plaats. Met een punt meer dan KV Oostende en SV Zulte Waregem, genoeg werk aan de winkel voor Kohfeldt.