Interesse in Debast groeit: 'Inter geeft komst Anderlecht-verdediger niet op'

Interesse in Debast groeit: 'Inter geeft komst Anderlecht-verdediger niet op'

08-06-2023 15:55
15

De voorbije jaren streken heel wat landgenoten neer in Milaan. Zo spelen Divock Origi, Aster Vranckx, Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers voor AC Milan, terwijl Romelu Lukaku de kleuren van Internazionale verdedigt. Die laatste club richt nu het vizier op Zeno Debast.

De Italiaanse topclub werd de afgelopen wintertransferperiode al gelinkt aan Debast, maar tot een transfer kwam het toen niet. Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti kan daar deze zomer dan toch verandering in gaan komen.

Volgens Galetti blijft Inter hopen op de komst van Debast en zal het komende zomer dan ook een poging wagen om de verdediger in huis te halen. Er zijn naar verluidt echter nog meer Italiaanse teams en ook ploegen uit Spanje geïnteresseerd in de diensten van Debast.

Zelf gaf Debast, die bij Anderlecht nog een contract tot medio 2025 heeft, aan dat een vertrek ook niet onmogelijk is. "Mijn hart is paars, ik ben graag bij Anderlecht, maar in voetbal weet je nooit wat er kan gebeuren", klonk het recent nog.