AC Milan zet Rode Duivels te koop: ‘CDK en Saelemaekers niet in plannen'

AC Milan zet Rode Duivels te koop: ‘CDK en Saelemaekers niet in plannen'

8 juni - 11:17
49

De Rode Duivels bij AC Milan … Het bleek afgelopen seizoen niet het grootste succes te zijn. Twee Belgen worden nu, volgens journalist Alessandro Schiavone, naar de uitgang geduwd door Stefano Pioli

Voor Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers zou het verhaal erop zitten bij AC Milan. Dat heeft Schiavone bekendgemaakt. ‘Pioli, de coach van Milan, heeft het bestuur laten weten dat De Ketelaere geen deel uitmaakt van zijn plannen voor volgend seizoen’, citeert Sudinfo.

Hij denkt niet dat de voormalige speler van Club Brugge in de voetsporen van Tonali of Leao zal treden. De Rode Duivel speelde dit seizoen slechts een handvol minuten, waarin hij geen enkele keer de netten kon vinden. In die situatie begint het prijskaartje van 35 miljoen euro uiteraard te wegen.

Ook  Saelemaekers zou in de vitrine geplaatst worden.  ook op de markt is. De voormalige speler van RSC Anderlecht heeft iets meer speeltijd gehad. Omdat Milan wanhopig op zoek is naar de titel volgend seizoen, heeft de club besloten om een stap verder te gaan. En Milan zou ervan overtuigd zijn dat zowel Saelemaekers als De Ketelaere hier niet aan zullen bijdragen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s