Albert over transferzomer: “Union gaat niet elke keer kunnen toveren op de markt

Albert over transferzomer: “Union gaat niet elke keer kunnen toveren op de markt"

08-06-2023 09:59 Laatste update: 10:29
8

Union Saint-Gilloise speelde wederom een schitterend seizoen. Met Karel Geraerts aan het roer werd het ei zo na kampioen. Philippe Albert werpt in La Tribune een blik op de toekomst van De Brusselaars. 

Net toen ze dachten dat ze Belgisch kampioen zouden worden, waren de laatste minuten tegen Club Brugge er te veel aan … Natuurlijk was de onmiddellijke reactie er een van teleurstelling. Het is voor Union misschien nog even moeilijk om vooruit te kijken naar volgend seizoen. 

Albert geeft aan dat Union opnieuw voor een cruciale zomermercato staat. Net zoals de club dat vorig jaar ook had. Toen hing er ook een potentiële leegloop in de lucht. "Alles zal afhangen van het vertrek, het is een beetje zoals bij Standard, en ook van de inkomende versterkingen”, geeft Albert aan. 

“Degenen die vorig seizoen vertrokken, werden uitstekend vervangen, maar ze gaan niet bij elke transfermercato toveren. Geloof ik in de titel? Nee." De vrees bestaat alvast dat sterkhouder Teddy Teuma andere oorden zal opzoeken.