Inter en Chelsea spreken na UCL-finale over Lukaku: 'Één seizoen langer’

Inter en Chelsea spreken na UCL-finale over Lukaku: 'Één seizoen langer’

07-06-2023 18:42
5

Inter Milan en Chelsea gaan de toekomst van Romelu Lukaku bespreken na de Champions League-finale. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Rode Duivel wil zijn avontuur volgend seizoen voortzetten in Italië en de twee clubs gaan binnenkort praten over een nieuwe uitleenovereenkomst.

Inter Milan en Chelsea gaan de toekomst van Lukaku bespreken. De twee clubs zullen elkaar naar verwachting ontmoeten na de Champions League-finale van zaterdag tussen Milan en Manchester City, zo meldt Gazzetta dello Sport.

De Rode Duivel, die tot het einde van het seizoen wordt uitgeleend van Chelsea aan Inter, wil zijn avontuur in Milaan volgend seizoen dolgraag voortzetten en wil niet terugkeren naar de Blues, ondanks de komst van Mauricio Pochettino.

Internazionale sportief directeur Beppe Marotta wil graag praten met Chelsea om Lukaku volgend seizoen weer uit te lenen. De Champions League-finalisten willen echter minder betalen dan de €8 miljoen die ze dit seizoen betaalden voor het uitlenen van de voormalige spits van RSC Anderlecht.