Non-selectie van Cuypers (Gent): “Buitengewone spits, intelligent met balgevoel”

Non-selectie van Cuypers (Gent): “Buitengewone spits, intelligent met balgevoel”

07-06-2023 18:20
14

Moest Hugo Cuypers geselecteerd zijn bij de Rode Duivels? Cuypers sloot alvast zijn seizoen af zoals hij het begon: met doelpunten. De analisten van La Tribune werpen hun blik op de de spits van KAA Gent

Cuypers wist op de laatste speeldag een hattrick tegen Standard af te leveren. Het was dan ook geen verrassing dat hij bovenaan de scorelijst eindigde met 27 doelpunten. Verdiende Cuypers eigenlijk een selectie bij de Rode Duivels? La Tribune lijkt alvast grote fan. 

"Hij is een ongelooflijke jongen die keihard werkt. Zijn oog voor doel, zijn linkervoet, zijn rechtervoet, zijn kracht, zijn snelheid. Ik hoop dat Gent hem kan houden", legt Philippe Albert uit bij La Tribune.

"Hij is een buitengewone spits, intelligent met balgevoel. Ik hoopte echt dat Tedesco hem overweegde voor de selectie van dinsdag. Hij verdient het om terug te zijn in de selectie," voegde Stephan Streker toe.

Voor Cécile De Gernier zou Cuypers een interessant alternatief zijn in de aanval: "Het zou interessant zijn om hem in de selectie te hebben omdat hij een spits is die zich aan iedereen kan aanpassen. Het maakt niet uit met wie hij speelt bij Gent, hij past zich aan en er zijn niet veel spelers die dat kunnen.”