OFFICIEEL: Nilis verbindt zich aan Stijnen en wordt assistent bij Patro Eisden

OFFICIEEL: Nilis verbindt zich aan Stijnen en wordt assistent bij Patro Eisden

7 juni - 15:00
10

Luc Nilis heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De voorbije maanden was hij verbonden aan KRC Genk, maar nu heeft hij voor een uitdaging bij Patro Eisden gekozen. Daar loopt hij met Stijn Stijnen een andere bekende (voetbal-)Limburger tegen het lijf.

Via haar Facebook-profiel maakt Patro Eisden het nieuws rond Nilis wereldkundig. Welke functie de oud-aanvaller er concreet gaat bekleden, wordt niet met zoveel woorden gezegd, maar hoogstwaarschijnlijk treedt hij in dienst als assistent van hoofdtrainer Stijnen. De kans lijkt reëel dat Nilis zich vooral met de spitsen zal bezighouden, zoals hij dat sinds januari deed bij de jeugd van Genk.

Stijnen zelf is alvast in de wolken met zijn kersverse rechterhand. Hij ziet in Nilis een absolute "meerwaarde" voor zijn trainersstaff. "Het is een kunst om mensen juist te gebruiken op hun sterke punten. We hebben het voorrecht om iemand in onze staff te brengen waarvan zijn sterkste kwaliteit het beste ooit was in de geschiedenis van het voetbal", verwijst hij naar de prinsheerlijke traptechniek van Nilis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s