Fredberg over aanstelling Hemmersman: “Past heel goed bij het DNA van RSCA”

Fredberg over aanstelling Hemmersman: “Past heel goed bij het DNA van RSCA”

06-06-2023 14:35
60

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, is zeer te spreken over het aanstellen van Mikkel Hemmersam als nieuwe Sports Manager. De twee zijn landgenoten en de beide Denen zullen nauw samenwerken voor de langetermijnstrategie van Anderlecht.

Fredberg is erg blij om zijn landgenoot te kunnen verwelkomen bij Anderlecht. “We zijn al een tijdje op zoek naar de juiste versterking voor het sportief departement. Met Mikkel halen we iemand in huis met de nodige ervaring en een achtergrond die heel goed bij het DNA van RSCA past”, vertelt Fredberg via de officiële kanalen van Anderlecht.

Hemmersman krijgt ook de verantwoordelijkheid over de rekrutering en organisatie van het RSCA Futures-team. “Hij heeft ook een doorgedreven kennis van het Europese voetbal, managementervaring en een enorme passie voor talentontwikkeling”, besluit Fredberg.

Onderling communiceren tussen de CEO Sports, de Sports Manager en de hoofdtrainer zal geen enkel probleem zijn, aangezien hoofdtrainer Brian Riemer ook een Deen is.