Stengs (Antwerp) wil langer blijven, maar: “Ik heb het niet in eigen handen”

Stengs (Antwerp) wil langer blijven, maar: “Ik heb het niet in eigen handen”

06-06-2023 10:28
7

Calvin Stengs heeft er een zeer sterk seizoen op zitten namens Royal Antwerp FC. Stengs wil graag langer blijven maar werd verhuurd door OGC Nice. De Nederlander wist met Antwerp onder leiding van hoofdtrainer Mark van Bommel, twee prijzen in de wacht te slepen. Eerst werd de Croky Cup veroverd en daarna de Jupiler Pro League.

Stengs is zeer enthousiast over zijn eerste seizoen bij Antwerp, de 24-jarige rechtsbuiten wil dan ook graag blijven. “Ik zou graag willen blijven, maar ik heb het nog niet echt besproken met de club Het is iets wat ik niet zelf in handen heb. Ik doe dus liever geen uitspraken over waar ik het liefst naartoe wil of moet”, citeert De Gazet van Antwerpen Stengs.

Stengs werd verhuurd aan Antwerp zonder aankoopoptie. Het contract van Stengs bij Nice loopt nog door tot de zomer van 2026. Stengs weet nog niet zeker of hij wel een toekomst heeft bij Nice. “Of ik er nog een toekomst heb? Dan moet ik eerst met hen rond de tafel zitten”, besluit Stengs.

Stengs speelde dit seizoen 31 wedstrijden namens Antwerp, de Nederlandse rechtsbuiten wist hierin negen assists af te leveren aan zijn ploegmaats. Ook wist Stengs drie keer een doelpunt te scoren.