Vanaken gaat er volledig voor: Volgend seizoen gaat de titel naar Club Brugge

Vanaken gaat er volledig voor: "Volgend seizoen gaat de titel naar Club Brugge"

05-06-2023 15:00
31

Club Brugge kende een bijzonder teleurstellend seizoen en wist uiteindelijk slechts op de vierde plek te eindigen. Het werd deze campagne nochtans bestempeld als de grote titelfavoriet, maar wist niet te overtuigen. Nu wil Hans Vanaken beter doen.

Vanaken zelf kende ook een moeilijk seizoen en kreeg de voorbije maanden toch wat kritiek. Volgend seizoen wil hij er, samen met Club Brugge, alvast terug helemaal staan.. "Volgend seizoen moet de titel opnieuw richting Brugge", sprak Vanaken duidelijke taal op de clubsite.

Dan zal men bij Club Brugge moeten rekenen op de jonkies, die in de Play-Offs en tegen Union toch wisten te overtuigen. "In 1B hebben ze reeds getoond dat ze over flink wat kwaliteiten beschikken en ook tegen Union hebben ze dit getoond", geeft Vanaken aan.

"Shion (Homma, red.) komt goed in en krijgt zowel een doelpunt als een assist achter zijn naam, terwijl ook Cisse Sandra zijn doelpuntje meepikt. Het toont aan dat zij de nodige stappen weten te zetten en dat we op hen kunnen rekenen. Het zal nodig zijn", besluit Vanaken.