De Mil (Club Brugge) praat over toekomst: Daar is niets van aan

De Mil (Club Brugge) praat over toekomst: "Daar is niets van aan"

05-06-2023 11:29
4

Club Brugge heeft Union verslagen met 1-3. De ploeg van coach Rik De Mil had niets meer te winnen, maar toch is De Mil blij met dit resultaat. De vraag is wel of hij volgend seizoen aan boord blijft.

Volgend seizoen wordt Ronny Deila de T1 van Club. Wat gebeurt er dan met De Mil? "We gaan volgende week zien wat de toekomst voor mij brengt, want dan zitten we samen met het bestuur", vertelt hij op de officiële website. "Het is duidelijk dat Club Brugge heel graag wil dat ik blijf. Dat doet uiteraard wel iets, omdat ik daar toch al negen jaar zit."

De Mil wil nu rustig zijn opties bekijken. "De steunbetuigingen en vragen om te blijven is heel mooi, omdat dit toch iets is voor het werk dat je gedaan hebt tot nu toe. We moeten echter ook rustig eens bekijken wat de andere opties allemaal zijn en dan uiteindelijk zal ik in eer en geweten de juiste beslissing proberen nemen. Er zijn geruchten over Engeland, maar daar is niets van aan. Er zijn wel opties, maar we moeten rustig kijken wat de toekomst brengt."

De Mil moest eerder dit seizoen de ontslagen Scott Parker opvolgen bij Club. De Engelsman hield het amper twee maanden vol.