Geschorste Lynen na ontknoping Union-Club Brugge: “Voel me leeg en nutteloos”

Geschorste Lynen na ontknoping Union-Club Brugge: “Voel me leeg en nutteloos”

05-06-2023 08:18
6

Senne Lynen moest vanaf de kant toezien hoe Union SG het kampioenschap van de Jupiler Pro League in de 89e minuut weggaf. Lynen was geschorst voor de laatste match tegen Club Brugge en vooral de schorsingsprocedure was vrij dubieus. De speler reageert op de zware teleurstelling.

Lynen was zeer aangeslagen na de voor Union dramatische ontknoping van de Jupiler Pro League. "De tranen zijn ondertussen al een beetje opgedroogd, dit wil ik nooit meer meemaken. Op drie minuten van het einde de titel zien verdwijnen, is vreselijk", citeert Sporza Lynen.

Lynen vertelt dat hij het vreselijk vindt hoe Union het kampioenschap toch nog weggeeft. “"Dat is het mooie en het lelijke van het voetbal. Ik voel me leeg en nutteloos, we hebben een fantastisch seizoen gespeeld, maar nu verliezen we de titel”, besluit Lynen.

Club Brugge won uiteindelijk met 1-3 op bezoek bij Union SG. Tot de 89e minuut stond Union voor via een doelpunt van Simon Adingra. In de absolute slotfase kwam Club Brugge toch nog langszij via Shion Homma, Noa Lang en Sandra Cisse.