Zlatan Ibrahimovic (41) stopt per direct als voetballer na afscheid bij AC Milan

Zlatan Ibrahimovic (41) stopt per direct als voetballer na afscheid bij AC Milan

04-06-2023 23:44 Laatste update: 05-06-2023 00:05
4

Zlatan Ibrahimovic stopt per direct met professioneel voetbal. Dat maakt de 41-jarige spits bekend in gesprek met zijn laatste club AC Milan. De spits kan een geweldige loopbaan overleggen, maar vindt het op zijn leeftijd genoeg geweest.

De Zweedse spits was in tranen toen hij het nieuws vertelde na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen bij AC Milan. Eerder werd al bekend dat hij zijn geliefde club zou gaan verlaten, maar hij zet nu dus definitief een punt achter zijn imposante loopbaan. "Ik kan bijna niet ademen, omdat ik zo veel herinneringen heb in dit prachtige stadion", waren de eerste woorden van het afscheid van Ibrahimovic.

"Ik wil mijn familie bedanken voor hun geduld", ging Zlatan verder met zijn afscheid. "Mijn tweede familie, mijn teamgenoten wil ik ook bedanken. De coach, staf en de managers waren ook geweldig. Ik wil ook vanuit de grond van mijn hart de fans bedanken. Mijn tijd is gekomen om afscheid te nemen van het voetbal, maar van jullie als supporters neem ik nog geen afscheid."