'Dortmund wil transfersom van Bellingham gebruiken voor Alvarez'

'Dortmund wil transfersom van Bellingham gebruiken voor Alvarez'

04-06-2023 20:04
1

Volgens Fabrizio Romano heeft Borussia Dortmund de komst van Edson Álvarez nog niet uit het hoofd gezet. De Duitse topclub zou echter pas in actie willen komen na een verkoop van Jude Bellingham. 

Dortmund, dat op de slotdag van de competitie naast de landstitel greep, houdt Álvarez al een tijdje in de gaten. Voordat het in actie kan komen met een concreet aanbod, moet echter eerst Bellingham verkocht worden, weet Romano. De Engelsman lijkt deze zomer de overstap te gaan maken naar Real Madrid. 

Álvarez, een van de weinige lichtpuntjes bij Ajax dit seizoen, moet om die reden nog even geduld hebben. Onlangs gaf de 25-jarige Mexicaan in een interview met Voetbal International aan dat de tijd voor hem wel is gekomen om een stap te maken. "Ja, dat denk ik wel. Nogmaals, zonder Ajax tekort te doen, maar mijn missie hier is bijna voltooid. Ik heb het hier in de afgelopen vier jaar heel fijn gehad, en nog altijd voelt de club als thuis. Maar iedereen zal ook begrijpen dat ik hier veel heb bereikt", zo vertelde hij.