OFFICIEEL: Valkanis (Ex-Eupen) nieuwe hoofdtrainer Hapoel Tel Aviv

OFFICIEEL: Valkanis (Ex-Eupen) nieuwe hoofdtrainer Hapoel Tel Aviv

4 juni - 20:15

Michael Valkanis, de oud-hoofdtrainer van KAS Eupen, is de nieuwe hoofdtrainer van het Israëlische Hapoel Tel Aviv. De Grieks-Australische Valkanis was eerder vooral actief als assistent trainer van PEC Zwolle, Melbourne City en Adelaide United.

Valkanis reageerde zeer content op zijn aanstelling als hoofdtrainer van Hapoel Tel Aviv. “"Ik ben verheugd over de kans die mij wordt geboden om de coach van Hapoel Tel Aviv te zijn, om leiding te geven aan een van de meest succesvolle clubs in Israël met zo'n glorieuze geschiedenis. Deze functie wordt een grote uitdaging en een opwindende kans voor mij, waar ik naar uitkijk”, deelde Hapoel Tel Aviv de reactie van Valkanis via de officiële kanalen.

Valkanis belooft Hapoel Tel Aviv er alles aan te zullen doen om de samenwerking tot een succes te maken. “Ik beloof dat mijn team en ik alles zullen geven om de spelers te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Met de hulp van hard en gezamenlijk werk zullen we speciale momenten creëren en de club terugbrengen naar zijn rechtmatige plaats”, aldus de hoofdtrainer.

Hapoel Tel Aviv eindigde dit seizoen in de reguliere competitie van Israël op de elfde plaats met 27 punten uit 26 wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s