Vanhaezebrouck over Cuypers: Was leuker als hij het in de laatste minuut deed

Vanhaezebrouck over Cuypers: "Was leuker als hij het in de laatste minuut deed"

04-06-2023 17:50

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, vertelt content over de topscorer van de Jupiler Pro League Hugo Cuypers. De spits sloot zijn seizoen stijlvol af door namens Gent een hattrick te maken tegen Standard. Het werd uiteindelijk 3-1 voor Gent.

Volgens Vanhaezebrouck had Cuypers het wel wat spannender mogen maken voor het publiek. “Voor het publiek was het leuker geweest als we de winnende goal pas in de laatste minuut hadden gescoord. Alleen kon Hugo niet wachten om zijn topschutterstitel veilig te stellen”, citeert Het Belang Van Limburg een grijnzende Vanhaezebrouck.

Cuypers zelf reageert ook zeer content op zijn statistieken en zijn eerste hattrick in de Jupiler Pro League. “Maar uiteraard ben ik heel tevreden met mijn statistieken. De eerste hattrick uit mijn professionele carrière is de perfecte manier om dit seizoen af te sluiten”, besluit Cuypers.

Cuypers scoorde in totaal maar liefst 27 doelpunten in de Jupiler Pro League. Nummer twee Ayase Ueda van Cercle Brugge bleef steken op 22 treffers.