OFFICIEEL: KAA Gent neemt met knap filmpje afscheid van Vadis Odjidja

OFFICIEEL: KAA Gent neemt met knap filmpje afscheid van Vadis Odjidja

04-06-2023 10:00 Laatste update: 05-06-2023 21:01
11

Vadis Odjidja heeft zijn laatste partij voor KAA Gent gespeeld. Dat bevestigde hij zaterdagavond. Odjidja denkt evenwel nog niet aan stoppen. 

"Dit was mijn laatste match, ik heb geen contract voor volgend jaar. Er zijn ook geen gesprekken meer", bevestigt Odjidja bij Het Laatste Nieuws. "Hoe ik erop terugkijk? Er zijn goeie en minder goeie momenten geweest, maar ik wil het positieve onthouden. Ik ben trots dat ik als Gentenaar voor AA Gent kon spelen en er zelfs kapitein werd."

Odjidja zoekt dus naar een nieuwe club. "Ik voel me goed op dit moment. Ik moet vooral opnieuw het plezier terugvinden. Ik wil een ploeg vinden die bij me past en waarbij ik weet dat ik op mijn beste positie kan spelen. Ik ben er mij van bewust dat ik een dagje ouder word, maar ik heb zeker nog heel wat in mijn mars en ik kan nog dingen laten zien."

Odjidja speelde al sinds 2018 bij KAA Gent, dat hem toen kon weghalen bij Olympiakos. Hij was ook actief bij onder meer Anderlecht, Hamburger SV, Club Brugge en Legia Warschau.

Update: Vadis Odjidja neemt officieel afscheid bij KAA Gent. Het contract van de middenvelder loopt af. Op de officiële kanalen komt de club met een filmpje.