'Real Madrid meldt zich bij Chelsea: miljoenentransfer bespreekbaar'

'Real Madrid meldt zich bij Chelsea: miljoenentransfer bespreekbaar'

02-06-2023 19:13

Real Madrid toont concrete interesse in Chelsea-speler Kai Havertz. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat trainer Carlo Ancelotti zeer gecharmeerd van de 23-jarige middenvelder annex aanvaller is.

Havertz geldt als een van de mogelijke kandidaten om Real deze zomer te versterken. Wel stelt Romano dat de belangstelling 'concreet' is. Chelsea staat er naar verluidt voor open om de Duitser te verkopen. Wel verlangen The Blues een forse transfersom en is een huurperiode onbespreekbaar. Havertz kwam in september 2020 voor tachtig miljoen euro naar Stamford Bridge.

Net als heel Chelsea heeft Havertz een moeizaam seizoen achter de rug. De multi-inzetbare speler kwam in 47 optredens tot negen goals en één assist. Havertz, die bij Bayer Leverkusen doorbrak in het profvoetbal, staat nog tot medio 2025 onder contract bij Chelsea.

In navolging van João Félix kan Havertz de tweede Chelsea-speler worden die uit Londen vertrekt. Félix keert na een huurperiode - Chelsea neemt de Portugees niet definitief over - terug naar Atlético Madrid.