'Tottenham Hotspur sprak met Postecoglou na afwijzing van Slot'

'Tottenham Hotspur sprak met Postecoglou na afwijzing van Slot'

02-06-2023 12:37

Tottenham Hotspur is na het misgrijpen bij Arne Slot met een andere kandidaat in gesprek voor het trainerschap, meldt Fabrizio Romano. Naast Luis Enrique, die nog steeds intern besproken wordt, is Ante Postecoglou van Celtic nu de belangrijkste optie voor de Spurs.

Inmiddels is er gesproken met de Grieks-Australische trainer over het trainerschap in Londen. Volgende week volgt er een nieuwe ronde gesprekken met Postecoglou en zijn gevolg. Luis Enrique geldt ook nog steeds als kandidaat voor de clubleiding van Tottenham Hotspur, maar hij werd nooit gezien als de prioriteit voor de baan. Er is in ieder geval nog niks zeker afgesproken.

Een punt waarop trainers wellicht af kunnen knappen op de baan bij Tottenham Hotspur, is het mislopen van Europees voetbal. Met de achtste plaats in de Premier League is de club volgend seizoen alleen binnen de eigen landsgrenzen actief. Tottenham Hotspur wilde heel graag Arne Slot hebben als nieuwe trainer, maar die besloot uiteindelijk te gaan voor een langer verblijf bij Feyenoord.