Teuma content met PotS: Vorig jaar 7e op de Pro League Awards, nu minstens 3e

Teuma content met PotS: "Vorig jaar 7e op de Pro League Awards, nu minstens 3e"

02-06-2023 08:15

Teddy Teuma mag dan wel onzeker zijn voor zondag, een nominatie voor Player of the Season kan hem niet ontgaan. De middenvelder behoort tot de 3 kanshebbers samen met collega Victor Boniface en Genk-middenvelder Mike Trésor. Teuma vertelde over de nominatie.

"Zelfs al heb ik op dit moment nog niks gewonnen, het blijft een mooie beloning om tot de beste drie spelers van dit seizoen te behoren", vertelde Teuma aan Het Nieuwsblad.

"Dat wil zeggen dat ik goed heb gewerkt en dat mijn tegenstanders - die stemmen voor deze prijs - mij respecteren. Zij weten wat het inhoudt om profvoetballer te zijn en ze weten dat het niet altijd makkelijk is", zei Teuma over de prijs en de eer dat anderen de Maltees respecteren.

"Vorig jaar was ik zevende op de Pro League Awards, dan vierde op de Gouden Schoen en nu al minstens derde", aldus de middenvelder die zich altijd wil blijven verbeteren.

Teuma kampt nu met een hamstringblessure, maar was tijdens de eerste matchen van de Play-Offs 1 een doorslaggevende factor door 3 goals te maken en 1 assist te leveren.