Noorwegen U21 rekent op JPL-pionnen, maar Anderlecht krijgt minder nieuws

Noorwegen U21 rekent op JPL-pionnen, maar Anderlecht krijgt minder nieuws

01-06-2023 22:00
3

Het seizoen in ons land is bijna afgelopen en er kan weer worden uitgekeken naar interlandvoetbal. Onder andere naar het EK U21, dat eind juni van start gaat. Naast onze Belgische beloften zullen ook verschillende spelers uit onze competitie daar aan het werk te zien zijn.

Zo wist Noorwegen U21 zich ook te kwalificeren voor het toernooi. De selectie daarvoor is ook meegedeeld, met daarin enkele bekende namen. Club Brugge heeft met Antonio Nusa een vertegenwoordiger in de selectie zitten, terwijl ook target Hugo Vetlesen zich mag opmaken voor het toernooi.

Dat is niet de enige Bruggeling in de selectie. Naast Nusa krijgen we op het toernooi namelijk ook Jesper Daland te zien, die momenteel uitkomt voor Cercle Brugge. Ook RSC Anderlecht-jonkie Kristian Arnstad werd in de selectie verwacht, maar bondscoach Leif Gunnar Smerud koos uiteindelijk voor andere pionnen.

Voor Noorwegen wacht alvast een zware klus. Het werd in groep D gezet, met Zwitserland en grootmachten Frankrijk en Italië als tegenstanders.