OFFICIEEL: D'Hollander en De fauw moeten Zulte Waregem weer terug naar JPL loodsen

OFFICIEEL: D'Hollander en De fauw moeten Zulte Waregem weer terug naar JPL loodsen

30 mei - 21:29

SV Zulte Waregem behoudt het vertrouwen in Frederik D'Hollander. De voormalige clubspeler nam in volle degradatiestrijd het roer al over, maar had toen onvoldoende tijd om het tij nog te keren. In de Challenger Pro League moet hij samen met Davy De fauw voor onmiddellijk succes zorgen.

De doelstelling van Zulte Waregem is zo klaar als een klontje: niet bij de pakken blijven zitten en zo snel mogelijk haar plekje bij de elite weer innemen. Hoofdtrainer D'Hollander moet daarvoor zorgen, samen met kersvers assistent De fauw. Beide heren zetten hun handtekening onder een contract voor onbepaalde duur, staat te lezen op de website.

D'Hollander heeft er alvast goede hoop op. Hij zag aan het einde van dit seizoen al een toegenomen enthousiasme, waar Essevee op wil "verder bouwen". "De ontgoocheling van het voorbije seizoen moet de brandstof vormen om er dit seizoen extra hard tegenaan te gaan", vat hij samen.

D'Hollander en De fauw zullen alvast kunnen rekenen op de steun van twee oude rotten. Zowel Ruud Vormer als Jelle Vossen verlengden dinsdag namelijk hun verbintenis aan de Gaverbeek. Zij zullen dus meewerken aan de steile ambities van de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s