UPDATE: Antwerp-fans kunnen laatste match op groot scherm in Bosuil zien

UPDATE: Antwerp-fans kunnen laatste match op groot scherm in Bosuil zien

29-05-2023 19:46 Laatste update: 30-05-2023 16:46
34

Royal Antwerp FC liet een eerste kans om kampioen te worden liggen. Het kan echter nog steeds gebeuren op het veld van KRC Genk. De supporters geloven er alvast nog in.

De harde kern heeft aan tribune 3 van de Bosuil een spandoek gehangen met als tekst: ‘be proud, we still believe!’. Er zal overigens komende zondag ook een groot scherm worden opgezet aan de Bosuil. Het is nog niet duidelijk of het scherm in het stadion of erbuiten, zoals bij de bekerfinale, zal staan.

Ook kwam de harde kern weer met een oproep. Tegen Union SG was iedereen in het rood, maar nu wordt wit naar voren geschoven. ‘Na een teleurstellend resultaat gisteren blijven we niet stil zitten. Met nog één wedstrijd voor de boeg en de leidersplaats kan het zondag nog altijd gaan gebeuren.’

‘Na het succes van ons rode leger gisteren, willen we voor de wedstrijd op Genk oproepen om allemaal in het wit te komen. We moeten nog één keer samen met de spelers alles geven. Als één geheel. Wees trots, we geloven er nog steeds in’, klinkt het.

Update: Royal Antwerp FC heeft bekendgemaakt dat de wedstrijd tegen KRC Genk te zien zal zijn op een groot scherm op de Bosuil.