Van Bommel voor absolute ontknoping JPL: “Dinsdag er weer vol tegenaan”

Van Bommel voor absolute ontknoping JPL: “Dinsdag er weer vol tegenaan”

29-05-2023 15:57
7

Royal Antwerp FC en hoofdtrainer Mark Van Bommel moeten zich herstellen na de zware teleurstelling tegen Union SG. Antwerp was slechts tien minuten verwijderd van het landskampioenschap, totdat Union-speler Cameron Puertas roet in het eten gooide met zijn late treffer.

Van Bommel vertelt dat hij en zijn ploeg dinsdag weer vol gas zullen geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de allesbeslissende laatste speeldag van de Jupiler Pro League.  “Vanaf dinsdag gaan we er weer vol tegenaan”, citeert Het Laatste Nieuws Van Bommel. De hoofdtrainer vertelde ook dat de weekplanning van Antwerp er anders uit zal zien, maar hij wilde daar verder niets over vertellen.

Antwerp moet het in de laatste wedstrijd tegen KRC Genk stellen zonder smaakmaker Calvin Stengs. De aanvallende middenvelder is geschorst. Stengs kreeg tegen Union zijn derde gele kaart van de Champions’ Play-Offs en is hierdoor geschorst. “Een grote tegenvaller, hij is een fantastische speler die vanuit het niets een kans kan creëren. Waarom hij geel kreeg, weet ik niet...”, vertelt Van Bommel.