UPDATE: ‘Heynen traint nog binnen, vrijdag mogelijk weer bij de groep’

UPDATE: ‘Heynen traint nog binnen, vrijdag mogelijk weer bij de groep’

29-05-2023 11:40 Laatste update: 31-05-2023 17:00
34

Tijdens en na het duel tussen KRC Genk en Club Brugge flink wat zorgen over Bryan Heynen. De middenvelder moest met een knieblessure van het veld en even werd gevreesd voor een lange afwezigheid. Zover lijkt het echter niet te gaan komen.

Heynen sukkelde tijdens zijn carrière al meermaals met blessures en ook na de partij tegen Club Brugge werd er gevreesd voor een lange afwezigheid. "Ik denk dat de knie van Onyedika tegen mijn knie terechtkwam", begint Heynen bij Het Belang van Limburg. "Ik voelde een soort van elektrische schok. Ik heb het daarna nog wel geprobeerd, maar toen ik in een duel niet kon springen wist ik dat het voorbij was."

De middenvelder ging ook in tranen van het veld. "Niet omwille van de pijn, maar omdat ik het team niet meer kon helpen in zo’n belangrijke fase", klinkt het. Toch lijkt het geen lange afwezigheid te gaan worden. "De blessure, die zich bevindt aan de aanhechting van de knie, lijkt mee te vallen."

Of hij zondag ook in actie kan komen tegen Royal Antwerp FC, valt nog af te wachten. In die partij kan Genk bij een goed resultaat tegen The Great Old mogelijk nog de titel pakken.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Bryan Heynen fit zal geraken voor de topper tegen Royal Antwerp FC. De middenvelder ging met tranen van het veld tegen Club Brugge, maar de schade valt mee. Hij kampt met een probleem aan de patellapees.

Update: Het Laatste Nieuws heeft een nieuwe update gegeven over de blessuresituatie van Bryan Heynen. De middenvelder trainde nog binnen, KRC Genk hoopt dat hij ten laatste vrijdag weer bij de groep zal aansluiten.