Stewards van Antwerp staan plots voor de bank van Union: Een schande!

Stewards van Antwerp staan plots voor de bank van Union: "Een schande!"

28-05-2023 17:00
75

Karel Geraerts had na het duel tegen Royal Antwerp FC nog wat te zeggen over het werk van de stewards bij Royal Antwerp FC. Hij kon duidelijk maar moeilijk leven met hun reactie na de gelijkmaker van de Brusselaars.

Een opvallend beeld bij de 1-1 van Union SG, waar tijdens de viering van de Brusselaars er plots flink wat stewards van Antwerp richting de bank van Union trokken. Het leek even tot ruzie te gaan komen, waar coach Geraerts achteraf ook flink wat kritiek voor had.

"Dat was ook bij Genk al het geval", herinnerde Geraerts zich. "Vandaag liep er volgens mij ook plots anonieme politie tussen. Er was plots heel wat volk en het leek een beetje georkestreerd. Ze zijn soms op zoek naar sensatie en polemiek die niet nodig is. Dat is gelukkig vandaag ook niet gelukt", gaf Geraerts aan.

Een schande
Ook Peter Vandenbempt was bijzonder kritisch voor de stewards van Antwerp. "Kijk eens waar die stewards van Antwerp staan. Ik vind het een schande", klonk het. "Een schande is het", aldus de voetbalcommentator.

"Ineens staan daar stewards van Antwerp rond die bank van Union. Daar moet iets aan gedaan worden, die stewards hebben daar niets te zoeken", ging hij verder. "De mensen van Union hebben gevierd, mag het even? Ik erger me donkerblauw aan de stewards en de mensen van Antwerp daar beneden, gaan bejegenen. Dat is niet hun taak."