Dussenne over Deila en Club Brugge: “Jammer dat het voor einde naar buiten kwam

Dussenne over Deila en Club Brugge: “Jammer dat het voor einde naar buiten kwam"

28-05-2023 13:57
2

Dussenne speelde zaterdag zijn laatste partij voor Standard. Cercle Brugge gaf hem een minder leuk afscheidsgeschenk met een 0-4 overwinning voor de Bruggelingen. Het zou ook de laatste partij van Ronny Deila geweest zijn, maar de Noor zat niet op de bank. 

In een interview na de wedstrijd gaat Dussenne even in op het vertrek van Deila naar Club Brugge. De verdediger van Standard was terughoudend in zijn opmerkingen, dat schrijft RTBF. Zonder veel uit te weiden, lijkt de boodschap van Dussenne vooral dat Standard het nu eenmaal zal moeten accepteren.  

"De coach kwam ons zelf vertellen dat hij naar Brugge vertrok voordat het in de pers kwam”, vertelt Dussenne aan de pers. “Het is jammer dat het voor de laatste twee wedstrijden naar buiten kwam, want het ging heel goed met hem, maar je moet het accepteren, dat is voetbal.”

“Ik ben aan het einde van mijn contract en ik praat met clubs, we hebben erover gelezen maar we weten niet echt wat er gebeurd is. Naar Brugge gaan is zijn keuze", besluit de verdediger.