'Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Inter-rechtsback Zanotti'

'Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Inter-rechtsback Zanotti'

27-05-2023 23:15 Laatste update: 02-06-2023 21:45
22

Bij Club Brugge wil men zich komende zomer weer stevig versterken en gaat het dus op zoek naar nieuwe aanwinsten. Eén van die aanwinsten zou weleens Mattia Zanotti kunnen zijn.

Zanotti is een twintigjarige rechtsachter die momenteel uitkomt voor Inter, waar hij ook al zijn debuut voor het A-elftal mocht vieren. Een definitieve doorbraak in het A-elftal zit er echter nog niet meteen aan te komen, waardoor hij denkt aan een vertrek. Club Brugge wil daar volgens Inter Live van profiteren.

Bij Inter staat men ook niet weigerachtig tegenover een uitleenbeurt met aankoopoptie, maar de club wil dan ook een terugkoopclausule in de deal betrekken. Naast Club Brugge is er verluidt ook interesse uit Nederland van RKC, Emmen en afgelopen winter nog AZ. 

UPDATE: Voor Club Brugge wordt het toch wat moeilijker om Zanotti in huis te halen. Zo weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio dat flink wat meer ploegen interesse tonen in de Italiaanse rechtsachter. Zo worden ook Lazio, PSV en Lorient genoemd als potentiële bestemmingen voor Zanotti.