Grote veranderingen bij Club Brugge, De Mil haalt verrassende naam in selectie

Grote veranderingen bij Club Brugge, De Mil haalt verrassende naam in selectie

27-05-2023 18:00
11

Club Brugge neemt het zondag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen KRC Genk. De Bruggelingen zitten echter met flink wat blessuregevallen, waardoor we een stevig gewijzigde kern krijgen.

In de partij tegen Genk mist Rik De Mil maar liefst acht spelers, waarvan niet de minsten. Noa Lang is er door een schorsing niet bij, terwijl ook Dedryck Boyata, Lynnt Audoor, Clinton Mata, Ferran Jutglà, Jorne Spileers en Andreas Skov Olsen geblesseerd zijn. Roman Yaremchuk was onzeker en raakt uiteindelijk ook niet klaar voor de wedstrijd. Tajon Buchanan doet dat wel en zit net zoals Kamal Sowah in de selectie.

Voor De Mil werd het dus stevig puzzelen in de wedstrijdselectie van Club Brugge en krijgen enkele jonge jonkies mogelijk ook een kans om zich te tonen. Romeo Vermant wordt na zijn sterke prestatie tegen Royal Anwerp FC in de basis verwacht, terwijl ook Antonio Nusa mag hopen op minuten. Een nieuwkomer in de selectie is Shion Homma, die bij Club NXT enkele sterke partijen afwerkte.