'777 Partners houdt grote kuis bij Standard, ook Bodart en Balikwisha mogen weg'

'777 Partners houdt grote kuis bij Standard, ook Bodart en Balikwisha mogen weg'

29-05-2023 10:20
47

Standard lijkt er volgend seizoen helemaal anders te gaan uitzien. Naast coach Ronny Deila staan ook Noë Dussenne, Gojko Cimirot en Kostas Laifis op het punt om te vertrekken. Maar zij zijn niet de enige spelers die andere oorden kunnen opzoeken.

777 Partners wil de komende maanden stevig besparen en gaat dan ook afscheid nemen van meerdere pionnen. Eerder klonk het nog dat huurlingen Steven Alzate en Philip Zinckernagel mogelijk langer blijven, maar volgens La Dernière Heure zullen die twee spelers de Rouches dan toch gaan verlaten.

Daarnaast kan ook kapitein en jeugdproduct Arnaud Bodart nog verhuizen van club. Standard wil de doelman niets in de weg liggen en zal hem, bij een bod van minstens drie miljoen euro, laten gaan. Afgelopen winter toonde Borussia Mönchengladbach nog interesse, maar een akkoord kwam er toen niet.

Ook voor William Balikwisha is het verhaal bij Standard mogelijk al afgelopen. De 24-jarige middenvelder brak dit seizoen helemaal door bij de Rouches en wist zich in de kijker te spelen van verschillende buitenlandse clubs. Ook Balikwisha kan Standard bij een goed bod verlaten.