OFFICIEEL: Tottenham grijpt weer naast kandidaat-T1, Slot tekent bij

OFFICIEEL: Tottenham grijpt weer naast kandidaat-T1, Slot tekent bij

26 mei - 16:16
1

Het is officieel: Feyenoord heeft het contract van Arne Slot opengebroken en verlengd. De trainer die de landstitel na zes jaar terugbracht naar Rotterdam, heeft voor één jaar bijgetekend en ligt nu tot medio 2026 vast in De Kuip. Tottenham werd nadrukkelijk genoemd voor Slot.

"Ik ben hier nog niet klaar", reageert Slot. "We hebben een prachtig seizoen gehad met Feyenoord, met het kampioenschap als schitterende beloning voor al het harde werk dat verzet is, maar ik wil ontzettend graag verder bouwen. Na de zomer wacht een avontuur in de Champions League en er is een landstitel te verdedigen."

Kortom, zegt Slot, er is 'genoeg om naar uit te kijken'. "Ik ben er trots op om in Rotterdam trainer van Feyenoord te zijn en te blijven." Hij is sinds 2021 trainer van Feyenoord en leidde de club in zijn eerste seizoen naar de finale van de Conference League. Een jaar later greep Feyenoord onder zijn leiding de zestiende landstitel in de clubhistorie. In 100 wedstrijden op de Rotterdamse bank pakte Slot gemiddeld 2,15 punt.

Deze week besloot Slot definitief bij Feyenoord te blijven. De laatste weken onderhandelde hij met verschillende clubs in het buitenland, waaronder Tottenham Hotspur. Feyenoord vroeg miljoenen voor zijn trainer en dat schrikte een aantal geïnteresseerde partijen af. Slot gaat nu een 'Premier League-salaris' verdienen in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie