Na komst Deila laat De Mil zich uit over toekomst bij Club Brugge

Na komst Deila laat De Mil zich uit over toekomst bij Club Brugge

26 mei - 14:28
14

Het is nog onduidelijk of Rik De Mil binnenkort bij Club Brugge zal blijven. Blauw-Zwart heeft met Ronny Deila een nieuwe coach gevonden voor komend seizoen, waardoor De Mil een stapje terug zal zetten. Al is het nog niet zeker dat hij ook zal blijven.

Bij de aankondiging van Deila gaf Club Brugge aan dat De Mil wel een plekje kan krijgen in de technische staf van Deila. De 48-jarige trainer heeft evenwel nog geen beslissing genomen. "Ik vind het zeer belangrijk om te focussen op de job die ik nu doe", gaf hij aan op zijn persconferentie vrijdag.

"Na het seizoen bekijken we rustig wat de toekomst breng. Van in het begin heb ik gezegd dat alle opties voor mij open zijn. Op dat vlak verandert er voor mij niet veel. Behalve hoofdtrainer worden van Club Brugge, liggen die opties nog steeds open", klinkt het.

Een samenwerking met Deila is dus niet uitgesloten voor De Mil. "Ik ken hem niet persoonlijk, maar uiteraard zullen we wel een gesprek hebben. Daar zullen we elkaar beter leren kennen", besluit hij. De trainer wordt ook genoemd als potentiële assistent van Carl Hoefkens, die onderhandelt met enkele Engelse clubs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie