‘KV Oostende houdt verkennende gesprekken met Vanderhaeghe’

‘KV Oostende houdt verkennende gesprekken met Vanderhaeghe’

26 mei - 13:41 Laatste update: 31 mei - 17:12
10

KV Oostende zoekt nog een trainer voor het komende seizoen, want Dominik Thalhammer zal niet aanblijven. Opvallend genoeg wordt er aan Yves Vanderhaeghe gedacht. Dat weet Het Nieuwsblad

De Amerikaanse eigenaars van KV Oostende willen binnenkort aan tafel zitten met Vanderhaeghe. Een vreemde keuze, want Vanderhaeghe werd vorig seizoen nog ontslagen door diezelfde eigenaars. KV Oostende moet Vanderhaeghe sowieso nog uitbetalen na zijn C4. Mogelijk wordt dat geregeld met een nieuw contract, al is het voorlopig niet duidelijk of Vanderhaeghe zelf wil terugkeren.

Pacific Media Group hoopt de fans ook terug voor zich te winnen met lokale verankering. Ex-spelers Brecht Capon en Michiel Jonckheere zouden daarom worden toegevoegd aan de staf. Jonckheere kan assistent-coach worden, terwijl Capon wordt gevraagd voor de functie van teammanager. 

Na het vorige seizoen moet Pacific Media Group vooral puin ruimen. Delegaties van Wolverhampton, Bournemouth en Newcastle kwamen langs voor een eventuele overname, maar niemand legde de gevraagde som op tafel. De huidige eigenaars moeten voorlopig dus gewoon voortdoen. 

Update: Het Nieuwsblad meldt dat KV Oostende verkennende gesprekken aan het houden is met Yves Vanderhaeghe over een eventuele terugkeer van de oefenmeester. Er zou nog geen financieel voorstel of garanties op tafel liggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s