Supportersclub van Standard reageert scherp: Typisch Club Brugge

Supportersclub van Standard reageert scherp: "Typisch Club Brugge"

26-05-2023 13:44
74

De overgang van Ronny Deila naar Club Brugge doet stof opwaaien. Ook de supportersclub Roodhemden Rekem 2000 is bijzonder ontstemd, zo blijkt uit een reactie in Het Nieuwsblad. 

"Ik schatte hem hoog in, maar uiteindelijk blijkt zijn woord niets waard", vertelt woordvoerder Marc Fraussen in die krant. "Het is een publiek geheim dat Mannaert hem al maanden aan het opvrijen was. Typisch Club Brugge. In plaats van zelf ergens in het buitenland een topcoach te detecteren, parasiteren ze liever op het werk van een andere club. Het is allemaal zo goedkoop."

Deila krijgt alvast een warm welkom op Sclessin. "Wie ons tegen de schenen stampt, krijgt dat dubbel en dik terug. Deila heeft de club gereanimeerd na een dramatisch seizoen, maar uiteindelijk zal hij toch de geschiedenis ingaan als een passant. Niemand is groter dan de club. Ook Ronny Deila niet. Maar succes bij zijn volgende club wens ik hem niet. Integendeel zelfs."

Standard werkt het seizoen nu af met Geoffrey Valenne (46) als interim-coach. Ook T2 Efrain Juarez gaat namelijk mee naar Brugge.