Lampard kan tij niet keren met Chelsea: Heb hier niks meer geleerd

Lampard kan tij niet keren met Chelsea: "Heb hier niks meer geleerd"

26 mei - 13:02 Laatste update: 13:03
1

Frank Lampard speelt zondag nog een laatste wedstrijd tegen Newcastle United, maar daarna zit de klus er voor hem weer op bij Chelsea. Ook in dit tijdelijke dienstverband heeft hij het tij niet kunnen keren voor The Blues en de trainer legt daarvoor de schuld niet alleen bij zichzelf.

Lampard kreeg na het verloren duel met Manchester United de vraag of hij iets geleerd heeft van zijn interim-periode bij Chelsea. "Ik heb hier niks meer geleerd", luidt de harde conclusie van Lampard opgetekend door The Athletic. "Ik denk dat als de basis van je team niet goed is, dan maken formaties en al die dingen niet zo veel meer uit. Ik ben zeker geen slachtoffer want ik hou van werken voor deze club. Ik ben blij dat ik terug mocht komen."

Ook denkt Lampard dat de huidige situatie van Chelsea een vorm van collectief falen is. "Ik heb ook in deze situatie gezeten als speler en je kan zo veel resultaat halen als je beseft waar je voor vecht. Kun je dat extra stukje in jezelf vinden? Wij hebben dat niet kunnen vinden, blijkt uit de resultaten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie