Oulare (27): Ik ben het niet verleerd en dat zal ik iedereen tonen

Oulare (27): "Ik ben het niet verleerd en dat zal ik iedereen tonen"

26 mei - 12:44 Laatste update: 13:59
4

Obbi Oulare speelt komend seizoen bij Lierse Kempenzonen. Dat raakte op donderdag al bekend. Oulare wil daar graag een einde maken aan jarenlang blessureleed.

Oulare wil het nieuwe seizoen topfit aanvatten. "Ik hoop het. Ik heb mijn part wel gehad", benadrukt Oulare bij Gazet Van Antwerpen"Ik ben alvast enorm gemotiveerd. Ik wil mezelf terug op de kaart zetten. Ik wil meer zijn dan de zoon van. Mijn eigen successen boeken. De grote uitdaging voor mezelf is om daar in te slagen."

Op het Lisp moet hij meteen Leonardo Rocha doen vergeten. "Een schitterende spits. Ik heb hem het voorbije jaar gevolgd. Even sterk presteren als hij is een streefdoel en zou me tevreden stellen. Ik weet dat ik aanzien zal worden als diens vervanger, maar dat schrikt me niet af. Het maakt de uitdaging des te pittiger. Kijk, ik heb zelf toch ook al iets bewezen. Ik ben het niet verleerd en dat zal ik iedereen tonen."

Oulare spendeerde al heel wat tijd in de ziekenboeg. Hij kampte al met een voetblessure, een hamstringletsel, een scheur in de dijbeenspier, een scheenbeenbreuk, heupproblemen én een gescheurde hamstring. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie